Certificaten

NEN 4400-1

Met trots zijn wij gecertificeerd met het NEN4400-1 certificaat. Deze norm bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zó zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan.

Belastingdienst G-Rekering

Als u personeel uitzendt, uitleent of detacheert op de Nederlandse markt, kan een inlener u vragen een g-rekening te openen.
Een g-rekening is een geblokkeerde bankrekening waarmee u alleen de loonheffingen en de btw aan ons kunt betalen.
Dit hebben wij voor onze werknemers dus gewaarborgd.

Belastingdienst WKA

De Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA) is een wet die er voor zorgt, dat indien een onderaannemer geen loonbelasting of
premie volkverzekering/werknemersverzekering afdraagt, de hoofdaannemer hiervoor verantwoordelijk kan worden gesteld.
Ook indien er een keten van aannemers wordt gevormd, waarbij er bijvoorbeeld sprake is van doorverhuur, is elke aannemer verantwoordelijk voor alle onderliggende ketenen.

Deze verklaring vragen wij elk kwartaal aan bij de belastingdienst en maken ons hiermee een betrouwbare partner voor arbeid.

KVK

Onze inschrijving bij de Kamer van Koophandel als Akcay Services BV

StiPP

Akcay Services is een Erkend leerbedrijf

Met onze certificering kunnen wij leerlingen opleiding en begeleiden met stages of leerwerkplekken als erkend leerbedrijf.
Bekijk onze pagina op de website van het s-bb.

VGM Boek

In het VGM boek word je volledig geïnformeerd over het beleid van ons bedrijf met betrekking tot onze gedragsregels, de wijze waarop het beleid tot uitvoering wordt gebracht en de wijze waarop het wordt bewaakt.

  U heeft een belangrijk taak binnen uw organisatie. Het personeel steeds wijzen op veiligheid is niet leuk! Of we nu streng zijn of niet, u bent geen controleur.
  Om die reden is al ons personeel gecertificeerd en beschikt over de juiste kennis omtrent veiligheid. Zij zijn vaklui, met de benodigde ervaring.

  ADDRESS

  Christiaan Huygensweg 4B 3225 LD Hellevoetsluis

  TELEFOON

  0181 – 310541

  MOBIEL

  06 – 34201421

  EMAIL

  info@akcayservices.nl