Werkgevers

Werkgrevs

Lastig als er verkeerd personeel op de werkvloer is. Ingeleend, traag en weinig motivatie. Herkenbaar, toch?

Wij bieden goed opgeleide vakmensen met de juiste instelling en motivatie als het gaat om werken.

Wij staan nauw in contact met ons personeel waardoor wij een snelle inzet van goede krachten kunnen waarborgen. Zowel voor korte als lange periodes hebben wij personeel beschikbaar met de juiste certificeringen en ervaring.

Fabriek of plant, stops en shutdowns

Tevens hebben wij al talloze malen personeel geleverd aan bedrijven voor fabriek en plant STOPS  of shutdowns.
Tijdens deze periodieke, maar vaak grote operaties ligt een gedeelte of volledige fabriek of installatie stil voor het uitvoeren van groot onderhoud. Dit is kostbare verloren tijd. Efficiënt werken is dan ook op zo’n moment van grote waarde voor uw bedrijf.

Wij kunnen u hiervoor personeel leveren wat professioneel en efficiënt de stops in goede banen leidt of als extra ondersteuning van uw eigen personeel.

Fabricage in eigen werkplaats

Wij beschikken over een eigen werkplaats compleet ingericht met de benodigde machines en gereedschappen waar wij werken aan prefabricatie van constructies en pijpinstallaties

Omdat wij u kunnen helpen om uw taken verantwoord en efficiënt te laten uitvoeren, zou het goed zijn als u ons belt. Wij helpen namelijk graag.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken als onderaannemer voor verschillende contractors bij onderstaande organisaties:

  U heeft een belangrijk taak binnen uw organisatie. Het personeel steeds wijzen op veiligheid is niet leuk! Of we nu streng zijn of niet, u bent geen controleur.
  Om die reden is al ons personeel gecertificeerd en beschikt over de juiste kennis omtrent veiligheid. Zij zijn vaklui, met de benodigde ervaring.

  ADDRESS

  Christiaan Huygensweg 4B 3225 LD Hellevoetsluis

  TELEFOON

  0181 – 310541

  MOBIEL

  06 – 34201421

  EMAIL

  info@akcayservices.nl